Tarupi/malčeri

Poljoservis Kljakić je od 2017. godine generalni distributer italijanske kompanije SEPPI M. 

Osnovana 1939. godine od strane Maksa Sepija i specijalizovana za proizvodnju malčera i kosačica od 1971. godine, kompanija SEPPI M. sada je jedan od najznačajnijih proizvođača u svom sektoru – ne samo u Italiji, već širom sveta.

Od svog prvog dana, SEPPI M moto je bio pomaganje farmerima u poboljšanju rada sa mašinama koje su inovativne, visoko efikasne i kojima se lako rukuje. Od samih početaka pa do današnjih dana SEPPI M klijentima nudi samo najbolju opremu, bilo za poljoprivredu, šumarstvo, održavanje zelenih površina ili u energetici i građevinskoj industriji.
Decenije iskustva i neumornog istraživanja u pravcu kontinuiranog poboljšanja tehnologije i materijala garantuju proizvode najvišeg kvaliteta koji će pružiti učinak bez premca čak i u teškim uslovima.

Otkrijte prednosti koje nudi SEPPI M.!

U okviru ponude proizvoda u Poljoservisu Kljakić možete pronaći i tarupe italijanske kompanije GL 1. 

Širok asortiman mašina za poljoprivredu i održavanje zelenih površina omogućava Vam da odaberete proizvod koji odgovara Vašim radnim potrebama. 

Ideja vodilja pri osnivanju GL 1 kompanije, početkom 80-ih godina prošlog veka, bila je: “Rođeni smo da rešavamo probleme.” Ova izjava inspirisala ih je da razviju seriju mašina za pomoć radnicima uključenim u održavanje zelenih površina, kao i farmerima. 

Danas ova kompanija posluje na tržištu Evrope i Dalekog istoka. Ono što ih izdvaja jeste stalno unapređenje pouzdanosti mašina, što je ujedno i cilj i obaveza prema kupcima koji su odlučili da poklone povrenje upravo njihovim proizvodima. 

Traktorski tarupi/malčeri

Bagerski tarupi/malčeri

Hidraulične traktorske ruke sa tarupom

Drobilice kamena

Drobilice panjeva

Zapratite nas na društvenim mrežama