Prikolice pronar

Kompanija Pronar je osnovana gotovo pre 30 godina u mestu Narev koji se nalazi u severno-istočnoj Poljskoj. Ime Pronar dobija od dve skraćenice “Pro” što znači proizvodnja i “nar” od naziva mesta u kome se nalazi. Pronar je lociran u 6 modernih fabrika, koje zauzimaju površinu kao 62 fudbalska terena, gde se dnevno potroši 600 t čelika za proizvodnju 4.000 delova. Danas zapošljava oko 2.000 ljudi. Kompanija je osnovana 1988. sa fokusom na proizvodnju razne opreme sa jedinstvenom idejom o daljem razvoju. Danas je Pronar lider u proizvodnji i prodaji poljoprivrednih mašina i opreme sa skoro 40% učešća na tržištu Poljske. Takođe je glavni igrač među svetskim proizvođačima osovina, čeličnih profila, traktorskih prikolica, hidrauličnih i pneumatskih sistema, felni za poljoprivredne mašine, itd.

Inovacijama, trendovima i visokom kvalitetom proizvoda postaje konkurentan i stiče zavidne uspehe na globalnom tržištu. Kompanija je izgradila dilersku mrežu u svim zemljama EU, Skandinaviji i Rusiji, Americi, Africi, Novom Zelandu i Australiji. Proizvodi iz pronara se izvoze u skoro 60 zemalja širom sveta.

Kontrola kvaliteta se obavlja u svim koracima proizvodnje zbog čega su proizvodi Pronar prepoznatljivi po trajnosti i izdržljivosti. Težeći uspehu na svetskom nivou koristi najmoderniju tehnologiju.

PRONAR T672 (8t)

PRONAR T672/1 (10t)

PRONAR PT612 (12t)

PRONAR T680 (14t)

Zapratite nas na društvenim mrežama